Abella danger sit on it and spin

Smiskberättelse

Smiskberättelse

Jag log och sa att Ameteur porn nog inte skulle komma till Bugs bunny and lola porn. Andades intensivt. Jag sa: Om det kommer till det kommer antingen jag eller Smiskberättelse att dra ner dina byxer och kalsonger och ta dej över knäet. Han drog upp Jakobs byxer. Dom gick för att gick Chaturebatre att göra det. Helge kom in i vardagsrummet. Jakob fick Carlotta champagne dildo sej upp och dra upp sina kalsonger och byxer. Han var blyg och hade ett mjukt sätt. Jag lämnade honom att bada. Sen Guten fick com jag och inspekterade skadorna.

Smiskberättelse Video

Vi den här tiden hade han sommarlov. Mitt namn är Gunvor och min mans namn är Helge. Dagen han kom hade min man hämtat honom i stan. Vi började med att fika mins jag.

Kardemummabullar och kladdkaka med grädde och kaffe till det. Vi hade en trevlig vill jag minnas.

Den gick han igenom med Jakob. Jag log och sa att det nog inte skulle komma till det. Efter det förflöt dagen ganska bra vill jag minnas.

Men han sa ja till att bada. Jag ville att han skulle tvätta sej innan jag spolade i vattnet för att det skulle vara rent att bada i. Han gick i badkaret.

Han stod där en stund. När jag kom till hans stjärt bockade jag honom lite fram. Jag tvättade honom i stjärten och resten av kroppen.

Där fram fick han tvätta själv. Jag spolade upp vatten i badkaret. Han satte sej ner. Jag lämnade honom att bada. Jag hade lagt fram mjukisbyxer och en tröja.

Han kom ner och började med det. Men ändrade mej och bestämde mej för att säga som det var. Nu stod han och hjälpte mej skala potatisen vid diskbänken.

Jag sa: Om det kommer till det kommer antingen jag eller Farfar att dra ner dina byxer och kalsonger och ta dej över knäet.

Det ska det väl inte komma till sa jag och gav honom en lätt klapp i stjärten. När jag kom in i vardagsrummet satt Helge i soffan och Jakob stod framför honom.

Dom hade visst haft sönder i stort sätt alla fönstren. Vet inte: svarade han tyst. Helge tog tag i honom och drog honom ner i sitt knä. Jakob gnydde lite till svar.

Helge började daska honom i stjärten med handflatan. Jakob gnällde till vid varje dask. Ovan vid situationen viste jag inte riktigt hur jag skulle bete mej.

Min man talade till honom hela tiden. Nu räcker det: sa jag. Helge slutade. Jakob grät. Helge var fortfarande arg men talade mildare med Jakob.

Efter en stund drog han upp Jakobs kalsonger. Jakob stod framför Helge i kalsongerna med byxerna kring anklarna. Helge höll tag om en arm medens han pratade med honom.

Helge verkade inte arg längre. Han talade ganska milt till honom. Ja: svarade Jakob tyst. Jag gick fram till dom vid soffan. Han drog upp Jakobs byxer.

Vi bestämde att Helge skulle ta med Jakob till grannen det gällde och be honom om ursäkt. Och att Helge skulle betala honom och att Jakob sen skulle betala en viss summa av sin veckopeng.

Dom gick för att gick för att göra det. Resten av dagen förflöt utan incidenter: vad jag mins. Efter ett tag hör jag ett högt ljud som lät som en krasch.

Jag skyndar mej ut och runt huset. Vi hade en lada till vänster om huset. Han fick följa med in i köket där jag undersökte honom noggrannare.

Ser du vad du har ställt till med? Ligg och skäms, och fundera igenom vad du har ställt till med.. Det var DU som tog beslutet att lyfta upp luren! Det var DU som tog beslutet att prata med okända män!

Andades intensivt. Flyttade mig ur position, gnällde och gnydde av den intensiva smärtan. Eller hur?..

Nu ska du uppfostras strängt!! Det här vill jag inte veta av mer! Pappa började ta i mer ordentligt med kortare paus mellan rappen. Sedan börjar han klappa med mattpiskan över min bak Jag tar mina händer över stjärten för att skydda den.

Jag är inte redo för den andra än! Jag ahlvskrek in i kudden i förväg. Pappa gick ut ur rummet. Jag suckade av lättnad. Du kommenterar med ditt WordPress.

Smiskberättelse -

Smiskberättelse Video

Smiskberättelse

Smiskberättelse

Categories: